lørdag den 14. januar 2012

Kirken spiller fallit

Når kirke og stat er blevet separeret så kommer tanken på markedsføringen i de forskellige kirker, for der bliver rift om de få 35 % som har været imod en separering. Måske man kan få 3 bryllupper og en begravelse for prisen på et bryllup!
De kirker som ikke via markedsføringen kan eksisterer, må nedlægges og eksproprieres af kommunen til parkering. Der skal selvfølgelig fjernes en del dovne mennesker som bare ligger og dovner den i jorden - på trods af at job centreret har påpeget at #(dovneri) ikke er tilladt i Danmark.
# Refererer til flere tilfælde af breve til meget syge mennesker som blev bedt om at møde på job centret for en job evaluering.
Hvad betyder at kirke og stat adskilles?
Det betyder at der nu skal være bruger betaling, så jeg ser frem til at folk i stigende grad gør brug af at blive gift på rådhuset, for man skal jo kigge på budgettet og ikke på kloge sten. Det bliver måske sådan at lille Hans bliver døbt i fuglebadet i haven, og man bare lige meddelelser kommunen at barnet navn er blevet udnævnt.
En nem måde at blive skilt på kan være at tilegne sig den muslimske lov om at man bare går ud på gaden og råber 3 gange at man er blevet skilt, så har man allerede sparet bureaukratiet for en masse arbejde.
Præster vil se frem til endnu flere dage med tomme kirker når nu bøssen er blevet obligatorisk og der står et bredskuldret mand ved indgangen og ryster småpenge ud af folk. Men på den anden side så kan de jo også invitere en masse illegale indvandre ind i deres kirker så det i det mindste ser travlt ud.
Jeg vil ikke bekymre mig når man er kreperet for så bliver man bare futtet af og måske i fremtiden til gavn for Fynsværket som levere varme til Odense.
Så har man i det mindste en efterskrift…"S"

3 kommentarer:

 1. I Sverige hvor man separerede kirke og stat i år 2000 gik det smertefrit for sig, og mange opdagede det slet ikke ;-).

  Lad os få samme ordning her og det kan ikke gå stærkt nok.

  SvarSlet
 2. Haha du skriver nu sjovt nok!
  Men jeg er HELT enig med #ekc !

  Man kan spare så mange penge og gøre religionsligheden større. Da jeg ikke selv er religiøs synes jeg det er PJATTET at jeg skal betale til kirkerne (nej ikke kirkeskat men jeg betaler jo via alm skat til præsters uddannelse, præsters løn osv.).
  Og jaja præsterne gør et stykke arbejde ang. registrering, men hey! vi kunne spare maaassere af penge ved at lade staten stå for det. Det er vist i Sønderjylland hvor de af historiske årsager ikke gør det gennem kirken.
  Tænk hvor mange mange penge vi kunne spare hvis kun dem der troede på den slags også betalte til den slags.
  Du ville vel heller ikke have det fedt med at betale penge til imamer? Og jajajaja størstedelen af danmark er kristne, men grundloven siger der er religionsfrihed og det synes jeg, som ateist, i den grad ikke der er (:

  Alle de penge kunne vi bruge til bedre folkeskoler, bedre hospitaler osv.

  SvarSlet
 3. Hvorfor ikke bare forære folkekirken til muslimerne ?
  de tager jo det hele alligevel inden ret længe

  SvarSlet