mandag den 2. januar 2012

Danskere helt til grin

Så blev tv2 bloggen lukket kl. 17.05 for videre indlæg og kommentarer. Men så køre jeg bare videre herfra.

Vi kan i nyhederne i morges høre at indvandre i stor stil får førtidspension fordi sagsbehandlere ikke gider at aktivere dem enten af sproglige grunde eller fordi de simulere et eller andet - kan ikke - mig ikke forstå - Que? Agendaen er kommune betale så jeg hjælpe fætter i butik og røvrende hele den danske befolkning. Vi skulle også høre i nyhederne at grunden til den voldsomme stigning er at de har ar på sjælen - 51%????

De skal fandme ikke på førtidspension som 40 årige og ovenikøbet skal høre at det kunne jo være de er nedslidt. !! Hvordan fanden bliver man nedslidt når man har gået arbejdsløs siden man som ung knægt kom til Danmark.?

Simulanter hele bundet som bare skal ud i arbejde og vil de ikke så må de klare sig selv uden bistand. Det er en hån mod kasseassistenten i supermarked at skulle arbejde for at få 50 kroner mere om dagen når man bare kunne gå på bistand og få 50 kroner mindre og så arbejde fuldtid hos fætter kamel.

7 kommentarer:

 1. man skulle sende hele bundtet tilbage til kamel land

  SvarSlet
 2. Mon ikke hovedparten er kvinder, der skal holdes hjemme i køkkenregionerne, for at servicere de mandlige familiemedlemmer?!

  Men det forekommer unægteligt langt sværere, at hale en førtidspension i land, såfremt man er en etnisk dansker, der har været på arbejdsmarkedet de seneste 30-35 år, og uanset nedslidning i slagteribranchen o.lign..

  SvarSlet
 3. ... og nu er der en flok teltklædte trunter som har stablet sig op på Nytorv at sympatidemonstrere for en hætteklædt måge i Frankrig: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1684580.ece

  Jeg er iøvrigt blevet ekskluderet fra "Nationen" idet jeg har kommenteret artiklen: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1684478.ece således: http://kennytimesblog.blogspot.com/2012/01/den-anden-tirsdagsgriner.html ...

  Vore "kulturberigere" har i sandhed gyldne kår i det nogle af os endnu betragter som VORES Danmark !

  Ha' en god aften ;0)

  SvarSlet
 4. Madonna

  Det er muligt men så har de jo pr. automatisk sagt nej til bistand da valget mellem kødgryder og arbejdsmarked går i hjemlig retning. Men alligevel så postes der penge i folk som i realiteten aldrig kommer i arbejde da de er klar over at forskellen er så lille som beskrevet i indlægget.

  Men stolen for døren og en ny skarpere politik for dem som i realiteten bare prøver at sutte på samfundet.

  Det misbrug bland indvandre gør det netop sværere for danskere med et langt arbejdsliv at få en førtidspension igennem. De stramninger som regeringen har bebudet tror jeg ikke kun kommer til at gælde de 20-30 årige over hele linien når der skal behandles førtids pension.

  SvarSlet
 5. Kennytime

  Det mest morsomme er at de faktisk ikke ved hvem der startede demonstration - de har hørt et eller andet sted og i øvrigt så går de ikke i Niqap til daglig men som en sympati for den franske fjolle som mener at loven ikke gælder for hende.

  Hvis man bare kunne tilsidesætte loven så vil jeg til at gå med min Glock 27 på åben gade og nåde trøste den som anmelder mig.

  Kultur og religion skal ikke have særrettigheder i et demokratisk samfund for det giver endnu mere afstand.

  SvarSlet
 6. Karsten.m72

  det kan vi jo ikke for har de opnået pension i en eller anden grad så er de danske statsborger og derved ikke mulige at udvise.

  En anden ting at linen er blevet længere idet man skal forholde sig til E#U regler med hensyn til sværheds graden af en kriminalitet før de kan udvises og i ekstreme situationer få frataget det danske stats borgerskab.

  Som med FIS FIS kommer vi til at hænge på den bastard og hans familie til evig tid.

  SvarSlet
 7. polysl
  på et eller andet tidspunkt må vi erkende at vi
  ikke kan overleve som folk, med mindre vi tilsidesætter EU og de internationale konventioner.

  Alle disse regler er kun nedfældet på papir for at nedbryde den vestlige verden, og tilhængere af islam er enormt dygtige til at udnytte situationen.

  SvarSlet