lørdag den 21. januar 2012

En rød løgn

Danmark arbejder på en ny sportsgren som hedder "rød løgn" flere er gået i tænkeboks for at træne og perfektionere løgnen som blev lanceret samtidigt med den nye regering.

Stærke konkurrenter er Helle og Villy som helt har bjergtaget store dele af Danmark's befolkning med så store løgne at selve Karl Friedrich Hieronymus, Baron von Münchhausen godt kan gå ind og lægge sig.

På 3 pladsen er Özlem Cekic hvor det lykkedes at bilde danmarks befolkning ind at 166 kr. om dagen er tæt på fattigdoms grænsen og trak eksempler ud som bliver brugt som template i regeringen. Hun mener iøvrigt at den "lille" mand(fattige) ikke køre bil.

På en 4 plads har vi Manu Sareen som er ligestillingsminister og kirkeminister som ville melde sig ud af folkekirken hvis vi ikke opførte os ordentlig. Han er desuden imod legetøj som gør forskel på drenge og piger på trods af at der biologisk og fysisk er forskel.

Det vides endnu ikke om taberne skal søge et nyt job..

4 kommentarer:

 1. Jeeez ... 4-6 cigaretskod indsamlet ved busstoppestederne og 15 flasker om dagen for at få en gang røg og et måltid - DÉR kan man tale om fattigdom.

  Jeg følte mig til tider "RIG" når der havde været fodbold i Parken og der lå flasker over det hele så jeg kunne købe en tube Boller I Karry istedet for "Nudler A La Karte (m. oksekødssmag 2 ærter og 3 majskorn)" til 4.50 og en ægte æske røg, fremfor at skulle skrælle skoddene og rulle genbrugstobak.

  SvarSlet
 2. PS: Det hedder vist "ENDNU EN RØD LØGN" !

  SvarSlet
 3. PPS: Du HAR vel set at Retcute er i fuld vigør igen ?

  http://retcute.blogspot.com/ Just FYI;0)

  SvarSlet
 4. Hej kennytime

  Fedt...tak for linket jeg vil lægge det på bloglisten.

  SvarSlet