mandag den 20. juli 2015

Gratis kolonihave

Nu prøver man en ny integrations politik med at uddele gratis kolonihaver til flygtninge for man mener at det vil fremme integrationen. Nu forstår jeg ikke konceptet for som flygtning så skal man tilbage og ikke integreres i det danske samfund.

Men det kan godt være jeg ikke helt forstår det at være flygtning versa indvandre.
Hvorfor ikke give dem et parcelhus så har man
2 muligheder for en samtale over hækken hele året og måske også et sommerhus nu hvor gaveposen er åbnet.

Jeg kender til flere som står i venteposition på at købe en kolonihave her i Odense og de er da også meget billige hvis huset trænger til en alvorlig overhaling eller der overhovedet ikke er et hus.
Nu er det et projekt som ikke har været prøvet før og vi ved som altid at kommunale ideer ikke vare ved så det er bare en gang gas for en eller smart kommunal ansat som lige mangler at promovere sig.

Det er ikke fordi jeg lider af brødnid for det ligger ikke til mig - men i lyset af at begynde at landsætte flygtninge som skal tilbage så fatter jeg ikke konceptet.

2 kommentarer:

 1. Hør nu her - polysl

  Du betaler ved kasse1, og kan stå på ventliste til en lejlighed eller kolonihave i mange år, mens godhedsindustrien forærer fede lejligheder og kolonihaver væk, ganske gratis.

  Du og jeg er til grin. Hvis det fortsætter med at et mindretal i Danmark fører integrationspolitik hen over hovedet på flertallet så forudser jeg at fremtiden ikke afgøres i stemmeboksen men ved en borgerkrig.

  SvarSlet
 2. Borgerkrig er nok uundgåelig, hvis ikke politikerne tager sig sammen og standser flygtninge og indvandrer vanviddet!
  Hilsen Poul David

  SvarSlet