søndag den 5. juli 2015

Vidunder medicinen

Vidunder medicinen er kommet med den nye regering man har fundet ud at at penge er årsagen til sygdomme generelt.

Derfor vil man skære i forskellige ydelser så folk hurtig kan blive raske.

Man har ikke endnu fundet en beta test gruppe men ønsker at kaste den nye kur ud og så se hvad der sker.

Som sædvane er det en undersøgelse som foregår under kontrollerede forhold og de er da også kontrolleret men ikke i den forstand som påkrævet.-

Medicinens formål er at skabe et større gab imellem at arbejde og gå og dovne den og da man ikke vil medicinere de lavt lønnede så bruger man de syge som efter deres mening pludselig bliver raske og springer ud i erhvervs livet som atom fysikere - for medicinen har en bi effekt på at man bliver klogere.

Klogskaben gør at man ikke behøver at uddanne sig men over natten bare kommer og man er så klar sammen med resten af Danmarks elite at finde nye alternative måde at gøre folk raske på.

Virker medicinen ikke så kan man altid sparke i skridtet det har en effekt til at få alle op af stolen og i arbejde uanset om der er noget for dem eller ej.

Med den nye regering sætter standarden for hele verden hvor løsningen er så simpel og bringe dem tilbage til fattighus hvor man som i fængsler sidder og limer julekalender i Juli - og forhåbentlig spiser det som skulle i låge 24.

Hele verdens regeringer valfarter til Danmark og vil lære mere om den vidunder medicin som for dem er som Muslimer som går rundt om Kabaen i Mekka.-

Danmark har flyttet sig til en super magt i medicinering med en genial tilgang til at få alle i arbejde. Selv mener jeg vi skal grave alle de døde op og sætte i aktivering for vi kan virkelig ikke have nogen der bare ligger og dovner den - det ligner sgu ikke noget.

Katte, hunde, kanariefugle skal bare i gang alle med en puls som i hin tid at Mette Frederiksen var oppe på pinden.

4 kommentarer:

 1. Hvad sker der? Er du ved at blive rød på dine gamle dage? :-)

  SvarSlet
 2. nej da men at gå efter laveste fællesnævner er ikke min stil.

  SvarSlet
 3. polysl
  Jeg synes ikke Lars Løkkes regering er værre til at hetze arbejdsløse og syge end Helle Thornings rød-radikale rædselskabinet.
  Du kan friske hukommelsen op her:
  http://politiken.dk/debat/ECE2268881/stil-dog-krav-til-mette-frederiksen/

  "Stil krav – ikke til de ledige – men til samfundet om at skabe plads til de ledige hænder.

  En af mine venner blev som 59-årig ramt af to blodpropper og en hjerneblødning. Lige siden har han kæmpet som en gal for at få en tålelig tilværelse. I dag er han halvsidigt lammet, men kan gå med en skinne, dog med stor usikkerhed. Han er så heldig, at hans mentale kapacitet er normal i dag.

  Før han blev syg, var han pædagog og tog sig af børn og unge, der var fjernet fra hjemmet. Han blev sendt i jobprøvning, til trods for at hans energi og fysiske formåen er meget, meget begrænset. De sendte ham ned for at vaske stoleben i Skælskørhallen.

  LÆS OGSÅ Hver femte på kontanthjælp får mere end 200.000 kr.

  Det er en hån mod en mand, der før hændelsen, der lammede ham, var meget aktiv, dyrkede håndbold og altid cyklede rundt.

  Han har flere gange cyklet flere hundrede kilometer for at besøge sin familie og venner. Er det det, man kalder velfærd? At de syge og svage testes, så vi kan udnytte alle til sidste blodsdråbe?

  Før regeringen stiller krav, bliver den nødt til at sikre sig, at vi har mulighed for at leve op til dens krav. For ellers er det dig, Mette Frederiksen, der hetzer de ledige: Hvor er jobbene, I skulle skabe?

  Ved du ikke, hvad der foregår uden for Christiansborgs beskyttende mure? Det er dig, der har siddet på magten i 2½ år. Du har mulighed for at ændre på vilkårene for mindst 250.000 mennesker i Danmark, der reelt er ledige." citat slut

  Fint nok man vil have syge og arbejdsløse i arbejde, hvis ellers det sker på en anstændig måde, og ikke som i Mette Frederiksens tilfælde, sparker til dem der ligger ned.

  Jeg vil også gerne have samfundet stiller samme krav til danskere og indvandrere. Jensen og Nielsen tvinges i aktivering mens Hassan og Abdulla (plus hele familien) går hjemme på bistand eller førtidspension uden nogen griber ind.
  Helle Thorning sagde alle skal i arbejde. Enhver idiot kan slynge sådan et krav ud, hun burde vide der ikke er arbejde til alle.

  Hvis vi strammer op og sorterer de mennesker fra som åbenlys modarbejder Danmark og vores demokrati, kan der spares milliarder.  SvarSlet
 4. jeg lægger lige en kommentar ind jeg fandt i Fagbladet for 3F

  "Jeg læste forleden på avisen.dk om de 15.000 mennesker, der er visiteret til et fleksjob, men må slås om 26 ledige job. Det bliver da spændende at se, hvordan den kommende blå regering vil hjælpe mennesker, der på grund af deres helbred ikke magter en normal arbejdsdag. Især når tænker på, at vi har set eksempler på kommuner, der har visiteret folk til fleksjob på helt ned til 45 minutter pr. uge. Så er det jo ikke sært, at køen til job bliver lang. Hvor mange virksomheder står mon lige og mangler en mand til tre kvarter om ugen?
  Venlig hilsen
  K. Larsen
  Køge

  ***
  Jeg forestiller mig K. Larsen stemmer rødt, men det er jo den forrige rød/radikale regering der havde ansvaret for de 15.000 mennesker K. Larsen snakker om. De røde løber fra ansvaret og hakker på Lars Løkke, der først lige er tiltrådt.

  SvarSlet