lørdag den 1. november 2014

Lørdagens lange ord

Integration af flygtninge betyder: Greencard...som der siges så forventer man ikke de kan sendes tilbage så når de lander på den danske jord så er integration nøgleordet.

jeg vil anbefale at at man lukke alle kontorer som har med flygtninge at gøre for de giver ingen mening og bare importerr millioner til Danmark for vi har råd - ikke noget med at sende nogen tilbage for har man først slået en skid i Danmark så er man stort set dansker.

Bistand til 3 lande er nu en realitet i Danmark - her flyder det med mælk og honning i gaderne og det eneste du skal gøre er at samle op.

Ingen asylant er alene for Danmark er for dem og deres familie i Mellemøsten som så får en billet til Danmark så de kan forenes med tøsedrengen som flygter for det hele så vi andre skal rage hans lort ud imens de eller han/hun feder den på vores bekostning. Vi flytter folk den ene vej og samme vej tilbage så vi får en masse lirekassemænd som er så ødelagt at de stort set ikke kan fungere - kanon ide - hvem fanden fik den ide først?

Det er ekstrem slemt at se folk dø specielt som venner og for familien som er mærket for livet og i nogle tilfælde ikke forstår noget af det hele og for hvad?
Nu er der så lige en dansker til der er død i Afghanistan og han får så sin egen plade over ofre for Danmark's idiotiske fremfærd i verden.

2 kommentarer:

 1. polysl
  vi to er nok ikke enige om hvilken strategi der er bedst for Danmark,
  og hvor det er klogt at sætte soldater ind, men forsvaret mangler ikke frivillige. Det er forsvarets opgave at sortere de grønskollinger fra som kun søger eventyret, og dermed ikke kan overskue konsekvensen af at gå i krig.

  Jeg tror Danmarks største udfordring er at holde islam på afstand
  vi er allerede ved at synke ned i sølet fordi dumsmarte politikere ikke vil forstå at islams fornemste opgave er at erobre nyt land.

  SvarSlet
 2. Nu viser historien at vi ikke har opnået noget ved at gå i krig så der må en anden strategi på banen og det er den humanitære i nærområdet som kan minimere strømmen af galninge og velfærds turister til Danmark.

  SvarSlet