fredag den 12. december 2014

Gruppen Aktuel lukker på Ageforce

Håber at knold i nakken gruppen med sild i baglommen og biblen hævet højt er glade nu hvor Aktuelt gruppen drejer nøglen rundt og lukker fordi den måde det hele håndteres af AF.

AF vil stilheden og inaktivitet for det er meget nemmere som i en butik - kunder er bare til besvær og uden kunder så har man ro til at filosofere og hygge sig - problemet er bare at når man skal forhandle næste budget så kræver det aktivitet og er der ingen så hvem fanden gider poste penge i døde sild? måske folk som har sælhunde men det tror jeg ikke der er nogen af her.
Der har været elementer som har modarbejdet vores tilstedeværelse lige fra starten af få men de få har så åbenbart fået albuerum nok til at lukke Aktuel som er en beslutning  pga. flere ting som også er relateret til AF' måde at gøre tingene på.

Folk flygter og folk smides ud ikke at det siges på en pæn måde men til tredije part at de forsætter med at smide folk ud. Som Tilligere Admin på tv2 er jeg forbløffet over den måde det hele køres på og hele håndteringen rent skriftlig - det er som at sætte en åndsvag til at samle raketter hos Nasa.
AF er med til at lukke jeres egen fuck'en side - strikketøjet bliver filtret og der er så åbenbart ingen vej tilbage i har gravet jeres egen grav....
Farvel og desværre må jeg sig IDIOTER:

For i har fået en kanon indsprøjtning af aktivitet hos visse grupper som relateret til problemer omkring brugen af AF og en gruppe som pt. hjælper folk med aktuelle problemer med deres IT grej. Fuck dem er jeres devise bare fordi billedet ikke passer herskaberne som i følge data lovgivningen har brugere krav på anonymitet når det drejer sig om offentlige midler. Det skider man på i en lang bæ godt snoget og meget dansk

Danmark var engang nr.1 i IT men det er som om at danskere bliver dummere og dummere jo længere tid der går - kender ikke årsagen men man kan godt forstille sig det kunne have sit udspring her hvor man køre det som om det var en NIgeriansk side i Afrika - jo mere du logger på jo mere dummere bliver du - men det må jo være vejen frem ik AF?

2 kommentarer:

  1. Der er da vist også meget stille her -ik?

    SvarSlet
  2. Det er stille overalt nu hvor det nu er delt imellem ageforce og baboom.

    SvarSlet