lørdag den 2. august 2014

Vi skal spise fisk...

Vi skal spise fisk bliver vi gjort opmærksom på i medier, men nu hvor de endelig har nået mig til at begynde at spise fisk så skal jeg så lige se en timelang fransk udsendelse om at Østersø fisk er de mest forurenet fisk pga. iltmangel fordi der udledes en masse skidt i vandet for de omkring liggende lande - det er en lodseplads.

Det som er det værste er dioxin som i målinger er oppe på mere end 100 gange den tilladte mængde - hjernen har nogle forsvars mekanismer som forhindre farlige stoffer at nå hjernen men dioxin kan gå lige igennem og lagres i hjernen og give en masse sygdomme.

De skidtfisk som ikke kan bruges som menneske føde bliver omdannet til hunde og katte foder og tørfoder for dambrug ejere som så forurener deres dambrug med dioxin og så er det da dejligt at spise fisk derfra ik?

Sverige har ændret på sin politik omkring fisk og frarådet gravide at spise fisk mere end 1 gang om måneden. Lyder det ikke lidt mærkeligt nu efter at man har fyret 2 forskere som skulle opklare et stof som bliver tilsat dambrugs fisk så deres fedtlag ikke harsker når de rammer køledisken.

Det svenske fiske ministerium vil ikke kommentere ej hellere fiske ministeren ved en messe da hun fik spørgsmålet omkring det giftstof. Kommentaren var at det kendte hun ikke noget til men kigger man på hendes CV så viser det bestyrelses poster indenfor flere dambrug og sågar et ejerskab af 10%.....så skal man da ikke skyde sig selv i foden.

Det kan man kun i min verden kalde korruption.

Som man kan læse på Politikken- Viden -
Så er Østersøen så forurenet at fisk er uegnet som menneskeføde pga. Dioxin og PCP -

Link til fransk udsendelse...

Så er det lige pludselig jeg kommet i tvivl om fisk er sundt...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar