fredag den 16. august 2013

Skal kristendommen nulstilles?

Norge har sidste år lavet en grundlovs ændring om at nulstille kristne symboler og fjerne dem fra de steder som benyttes af flerbruger ud i religiøsitet.
Var det ikke noget for Danmark at nulstille kristendommen eftersom faktisk ingen bruger det mere andet som et ord?
Hvornår har du sidst være i kirke når man fratrækker dåb,konfirmation, død?
Den almene dansker har udviklingsmæssigt fravalgt den kirkelige almene handling da jeg tog et smut i flere kirker en del Søndage kunne jeg konkludere at der ikke var den store tilslutning til den almene gudstjeneste en søndag hvor man hellere vil køre til bageren og hente rundstykker end sidde og filosofere over hvad i helvede den præst mener med sin orale prædiken som ingen i den verden fatter en lyd af.
Jeg elsker at lave mine egne undersøgelser som så skal tages subjektivt men krydret med andre undersøgelser og lukning af kirker så kan man vist ret let konkludere at kirken ikke er det som står på nr. 1 listen en Søndag morgen. Man kan altid finde dem som elsker at sidde i en kirke af en aller anden grund men jeg kigger mest på det rent arkitektoniske som er mit hovedmål og så kan man jo også lige bruge det som målestok for hvor aktive danskere er i kirken.
JO jo....et par gamle kvinder og en lommetyv er hvad det kan blive til i Odense - jammerligt når man har så travlt med at andre religioner efter deres mening køre det kristne program ud på et sidespor.
Faktisk rager det mig en papskid for man er selv skyld i det sidespor når man har travlt med at håndhæve danskheden i kolonihaven med det danske flag og en rød sodavand og hvor man vifter med det danske flag og siger "ha ha jeg danske" imens man forbander udviklingen uden at gøre en skid---Jammerligt.
Prøv at finde en kylling uanset kvalitet som der ikke har været en bøn over og jeg taler ikke om grønne men en oral what ever uforstået for os remse i det uendelige da der er millioner hvis ikke milliarder kræ som må lade livet så eksporten er velbevaret og 30% af personer i Danmark er glade for den bøn som er meget vigtig når de indtager den stakkels kylling - kyllingen er som sådan pisse ligeglad for den er jo nakket men det er ikke pisse ligegyldig for dem som skal spise den - 
Vi kan så ikke som borger få en kylling uden at der bønnes andet at man så må ud på pusher markedet og i en sidegyde betale for en som ikke er bønnet. Måske der en dag kommer et sort marked hvor man kan finde sin kylling uden en bøn - måske der i fremtiden findes kyllinge politi som anholder dem som sælger non halal kyllinger med strenge straffe for dem som køber dem,.
Hash handlere har frit spil så måske det er vejen for den non halal kylling som på et tidspunkt kan sælges uden at man risikere at blive anholdt for ikke at have tilladelse til at sælge non halal kyllinger.
Nogle siger at det er en prut i et badekar nu når dyret har haft så en elendig opvækst så betyder bedøvelse ikke en skid - jamen moster for helvede du fatter da nada af indlægget -
har ateister ikke en berettigelse?
Har det ikke en berettigelse for dem som ikke ønsker en bønnet kylling?
Er det hele bare ligegyldigt om man fravælger og ikke giver mulighed for fravalg versa tilvalg.?
Hvis de svare nej så skal du melde dig ind i en halal hippie bevægelse
Er hele kristendom eller visa versa bare noget ligegyldigt som man kan vade hen over med andre traditioner og indføre fordi det er det nemmeste?
Hvorfor ikke tilbage til det enkle liv med et valg, en slags tandpasta, en slags kød, en slags hårchampo fuck dem som har et andet hår type. osv..
Man snakker om forskelligheden men vælger enkelheden og resten er ligegyldig.

2 kommentarer:

 1. Vi tager ikke vores religion så højtidelig som
  dem der slagter dyr uden bedøvelse.

  Vi behøver ikke nulstille noget, bare fordi en
  flok beduiner kommer her med deres rituelle dit og dat

  de vil ikke spise svinekød, så vil jeg undskyld udtrykket fandme heller ikke spise deres halal-slagtede kød, man kan jo se der foregår lyssky
  slagtninger uden bedøvelse i Danmark

  SvarSlet
 2. karsten

  Alle udtryk er tillad her på min lille klumme...

  Halal hippier har let spil når vi ikke engang tager vores kultur eller religion seriøst. De Har let spil med at ændre hele det danske samfund om til et muslimsk samfund og af grunde jeg ikke endnu har kunne forstå.

  SvarSlet