søndag den 22. april 2012

Ekstrem 24 ned tider

Det ville være på sin plads hvis 24 havde meddelt at de har weekend lukket.!!!

og dog?
Hvorfor lukker en blog som tv2?

Jo -  problemer med at systemet ikke er stabilt og det samme vil ske for 24 for annoncører har krav på at systemet er stabilt ellers får de ikke valuta for pengene og vil begynde at trække sig.

Et blogsystem er ikke billig at vedligeholde da der hele tiden skal tages forhold for ændringer af  standarder(html5) og implementere dem. Det kan give nede tider og som sådan giver man besked i god tid. Aldrig har jeg oplevet så mange nede tider som 24 og jeg vil påstå at det har konsekvenser på længere sigt overfor dem som finansiere bloggen 24.

Folk som vedligeholder systemer er ikke billige og deres timepris ligger fra 800 - 1500 i timen alt efter opgaven og tidspunkt de skal rykke ud og rette i systemet.

Men at et blogsystem er lukket næsten 20 timer er uhørt.

Jeg ønsker ikke at 24 lukker for jeg har mødt nye dejlige mennesker og specielt 2 vil jeg fremhæve Krusse og Jetset som har fået en speciel plads i mit hjerte så når en dør lukker - åbnes en anden og om det er til et bedre kommer an på ens indstilling og for mig har jeg altid prøvet at få det bedste ud af det men sker der ikke noget drastisk med de nede tider så er det så sikkert som amen i kirken at det lukker.

Her lige hvad jeg har logget af nede tider og det er ikke engang en brøkdel fra starten af da jeg kom på  24...

Fejl meddelelse på 24.dk

HTTP Status 500 -


20-3-2012

24-3-2012

29-3-2012HTTP Status 403 -


24-3-2012

10-4-2012

21-4-2012

hvad jeg har logget kan man gange med 10 inden jeg lavede det lille program som tjekker adgang til 24 så jeg ikke manuelt skal logge problemet.


3 kommentarer:

 1. Godt jeg ikke har valgt at bruge min tid derinde

  SvarSlet
 2. Polysl ...

  Off Topic ...

  Hvor glad er du for din Ferrari bærbare ?

  'Spørger fordi Ferrari Store giver 40% rabat på:

  http://store.ferrari.com/en/home-office/hi-tech/computer/acer-ferrari-one-netbook-english-operating-system-3546.html

  indtil klokken 23:59 iaften ;0P

  40% og så følger der oven i købet en ægte F1 ventil med i købet !

  SvarSlet
 3. Hej Kennytime

  Jeg er enorm glad for den men det er ikke en super duper hurtig bærbar men bruger man den bare til internet og skrive breve på eller som jeg til tider udvikler på den - men det er ikke det man kalder en god bærbar til grafiske opgaver det er der for få ram i.

  Men ellers er den kanon stabil og har ikke haft nogen som helst fejl eller nede tider på den.

  Den er lige sendt til opgradering så den får 4 gb og win 7 pro-. så min compiler tid ved udvikling bliver markant hurtigere.

  SvarSlet