mandag den 14. maj 2012

USA like Afrika?Nej det er ikke et billede fra Afrika med sorte børn med store maver men endnu et billede af en teltby i det forjættede land hvor selv en idiot kan blive USA præsident.

USA som ledes af Obama bin laden som kommer fra fattige kår har gået på kompromis med sine egne valgløfter så USA er nu endnu fattigere end før.

Man giver stadig store skattefradrag til virksomheder for at få dem til at ansætte men  fakta er at de bare score kassen og undgår at ansætte flere.

Et at de store valgløfter var en sundhedsforsikring hvor alle kunne blive behandlet men det trækker ud og mange dør fordi de simpelthen ikke har penge til at betale for en behandling.

Eksemplet blev vist i Dr1 hvor en mand i flere år har gået med brok og måtte ty til de private centre som primitivt er oprettet rundt om i USA. Her fik han besked på at det kunne koste ham livet hvis han ikke tog på skadestuen for at blive opereret. Han tog senere på skadestuen og fik at vide at det ville koste 100.000 for at blive opereret. Han gik igen uden behandling.

Teltbyer skyder op som paddehatte hvor folk bliver mere syge pga. de kolde vintre.

Vi høre om masser børn som ikke får aftenmad og må gå sulten i seng og bare venter på det bliver morgen så de kan komme i skole og få lidt at spise.

Man er flere steder ved at spare på det offentlige så hele byer områder ligger øde hen.

Men stadig får de rige skattelettelser.....

Selvom vi i Danmark har mærket sparekniven så har vi det i bund og grund godt set i lyset af USA.

Du kan til enhver tid blive behandlet for sygdomme uden at koster en krone.

Der er meget få mennesker som går sulten i seng.

Men som flere har sagt så er Danmark altid 10 år bagud USA så mon ikke vi ser en fremtid som kunne ligne USA?


4 kommentarer:

 1. Jeg håber ikke DK fortsætter i så højre-orienteret retning. Jeg har alle mine dage i England været stolt af, at DK ikke er så konservative som i England og i højere grad USA er.

  SvarSlet
 2. fra politiken.dk
  Først var han nummer 16. Så nummer 10. Og i 2007 er han endt på førstepladsen.

  Barack Obama er dermed ifølge en opgørelse over afgivne stemmer i Senatet blevet vurderet som den mest venstreorienterede politiker i det amerikanske senat i 2007.

  *****

  SvarSlet
 3. Frankrig har netop indsat en socialistisk præsident, vi får se om Franskmændene ender i teltlejre

  SvarSlet
 4. karsten

  ja...Sarkozy var mere kontant og holdt på franske værdier og derfor kunne han og Merkel ikke så godt snakke sammen.

  Sarkozy er ikke diplomatisk men det er hollande han er mere blød men dog skarp så det bliver spændende hvad han vil gøre med den rullende ulovlige strøm af afrikanere og så har han jo også alle de valgløfter som skal indfris. Vi kan så håbe på at de ikke er så fulde af løgn som "S"

  SvarSlet