torsdag den 22. marts 2012

Tilbage til kommunismen

Så blokere 3F for en restauratør som hellere vil organisere sig i Krifa i stedet for de gammel kommunistiske foreninger som hvert år vader rundt 1 Maj med deres blodrøde faner og med en 6 pack i hånden og føler sig tilbage til Pampassen som i "Den store badedag" med Erik Clausen.

Man kan næsten ikke blive mere rød for det røde skal man kun kæmpe for en gang om året og så får den også hele armen.

Unge ligger og brækker sig i græsset og er skide syge 2 dage efter, pisseri overalt og papir og skidt overalt.

Kanon.... Vi er til for jer og de andre har ikke ret til at organisere sig fordi vi har opfundet den dybe tallerken fra starten.

Man har så opfundet et nyt ord "gule fagforeninger" som skal legitimere "overfald" på sagesløse firmaer fordi de mener de ikke har ret i at organisere sig i andre end deres røde pis kommunistiske lorte fagforbund.

Loven om at alle kan organisere sig som de har lyst til bliver ignoreret for det er kun de røde sataner som kan gøre det rigtigt alle andre er bare charlataner.

Jamen han er da socialdemokrat - ikke ifølge 3F så er han en vantro som har forrådt socialdemokratiet ved at organisere sig med Krifa.

3F i er en gang hylende kvinder som med knold i nakken og biblen i hånden forsvare retten til ikke at bestemme selv i skal med jeres røde lortefane og march i bedste hitler stil 1 Maj vise at vi bestemmer og alle andre er bare udskud.

I kan fandme få den største fodboldstøvle i røven i møgsvin...kig på loven....pisøre...

6 kommentarer:

 1. tja 3f?
  aber i zoo giver bedre udholdning

  SvarSlet
 2. Vejlegaarden ligger som nærmest nabo til 3F's lokalkontor i Vejle, det har nok givet de røde ekstra blod på tanden, det er sgu også provokerende at naboen
  vælger en anden fagforening end de røde djævle der tror de har eneret på at tegne overenskomst.

  SvarSlet
 3. Ak Ja!

  Poylsl, men det får forhåbentlig en ende, når studenten Møver får smag på millionærlivet såvel de andre røde skvadderhoveder i regeringen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skatteministeren, med sikkert sin meget fornemme studentereksamen fra Frederiksberg gymnasium,synes at agere som "ræven med rønnebærrene", når han udtaler:

   "»bankdirektører, overlæger, professorer, advokater, topchefer, ejendomsspekulanter som grupper, SF skal vende ryggen til."

   Ak ja skatteministerens evner rakte måske ikke til mere end at færdiggøre studentereksamen og indskrive sig til scient pol.-studiet.

   Hvis skatteministeren følger sin tilkendegivne mening, så må det betyde, at han nu har erklæret de højere uddannede direkte krig, og hvad siger reglerne om ministre i det danske parlament?

   Skal de kun være tjenere for det lille mindretal, at mennesker med studentereksamen eller mindre eller, skal de tjene hele den danske efolkning og herunder også den del, der heldigvis har højere uddannelser og som derfor er blandt dem, der står bag de vitale nyskabelser og udvikling af levegrundlag for hele befolkningen ?

   Skatteministeren bør afsættes som reaktion på hans udtalelse, da den viser en helt uacceptabel foragt for store grupper af mennesker, der har højere eksamener, end han har formået at bestå.

   Vi skal imidlertid nok væbne os med tålmod, men næste folketingsvalg rykker nærmere og mon ikke, at dommen falder over hans hoved senest på det tidspunkt?

   Slet
 4. Hans

  Det er bekymrende at skatteministeren bruger janteloven, for det er selvsamme gruppe som har gjort det muligt at få en stats uddannelse.

  Desværre har vi politikere som gang på gang dummer sig og ikke lige tænker over hvad de udtaler som Özlem Sara Cekic:

  Ifølge socialordfører Özlem Cekic er der allerede sendt en regning for den økonomiske krise til de arbejdsløse, handicappede og pensionisterne, men boligejerne bør også bidrage, mener hun.

  Kunne det ikke tænkes at nogle arbejdsløse,handicappede,pensionister også er boligejere?

  Skal de så have regningen 2 gange?

  En lind strøm af dumme udtalelser kommer gang på gang fra udmodne politikere som ikke har lært at tænke 2 gange før de udtaler sig for med pressens snilde og måde at spørge på så kan de let få dem til at dumme sig.

  Men lad os håbe på tiden nærmer sig for et skifte så vi kan få ryddet op i den type politikere indbefatter Mattias Tesfaye som er tidligere kommunist og kom med en udtalelse om at alle kun skulle tjene 50.000 om året.

  Sådanne dumme ugennemtænkte formuleringer ville jo i realiteten ruinere Danmark.

  Han har bragt sine halv kommunistiske meninger ind som mål og det er det som vi mindst har brug for i Danmark.

  SvarSlet
 5. Måske skyldes min grundholdning mode de røde, det at den røde regering med socialistisk politik står for hvad jeg gennem mange årtier har set har ført til og fører til mistrivsel,utryghed m.m. i de samfund, hvor socialismen har haft/har magt.

  Lur mig hvis denne Özlem Cekic bor i lejet bolig og har sit "ræven og rønnebær-fobi" overfor boligejere (læs prioritetsbestyrere i mange tilfælde).

  Jeg kender ikke videre til Mattias Tesfaye, som at en sådan udtalelse kommer fra en exkommunist var kun hvad man burde forvente. Det indtryk, som jeg har fået af vedkommende som potentieol næststyrmand hos SF bekymrer mig dog ingenlunde, for dertil har jeg aol for stor tillid til, at der bælandt de vælgere, der sidste gang stemte SF er tilstækkeligt med vælgere ved kommende valg, der vil forstå at venderyggen også til en socialist, der vil gøre alle lige indtjeningsmæssigt (Rendyrket kommunisme)

  SvarSlet