mandag den 19. marts 2012

Difrancerede uddannelser for religiøse

I lyset af de seneste problemer med indvandre som har problemer med danske uddannelser så skal vi måske til at lave differentierede uddannelser som tilgodeser indvandres religion.

Eller???

Skal det være tilladt at en kok ikke smager på maden inden den sendes ud til gæsten?

Skal det være tilladt at en lægestuderende ikke vil pleje en kvinde eller en person med alkohol relateret sygdomme eller at nægte at uddele præventiver?

Skal kasse medarbejdere under uddannelse kunne nægte at betjene kunder som køber alkohol eller grisekød?

Skal en sælger lærling kunne nægte at betjene jødiske kunder?

Skal en slagter lærling nægte at sælge grisekød?

Skal vores samfund tilrettet alle former for religiøs hjerneblødning?

Hvad jeg har liste her er faktisk hvad der er sket i England

England har rullet om på ryggen og hygger sig med at imamer klør dem på maven og logre lystigt med halen - De tillader helt ukritisk imamer af enhver art vælte ind over grænsen uden skelen til om de er rabiale eller ej. Specielt Green Lane Moske i England er berygtet for sine imamer som helt åbent erklære had til jøder og andre tros retninger som ikke er kompatibel med deres. Alle andre er kuffar(vandtro) et groft øgenavn i min optik.

Er det den vej som Danmark er på vej til at ren forståelse for andre troes retninger?

Skal vi også lægge os på ryggen og lade os køre over at en religion som ikke har noget tilovers for andre?

5 kommentarer:

 1. Man kan lave kvoter for muslimer og indvandrere på uddannelser,
  så f.eks. højst 0,1% må være tildækkede islamister på studier,
  hvor der i dag i stedet er 70-80% af dem,
  så de om 10 år udgør et monopol,
  som muslimer gør det i dag i racistiske kiosker, grønthandlere, pizzariaer,
  hvor 0% danskere er ansat,
  selv om kommunen køber ind og kræver
  at danske firmaer skal have horder af indvandrere ansat,
  hvis kommunerne vil handle ind der.

  SvarSlet
 2. De etniske danskere har været og er forsat utroligt sløve.

  De skiftende regeringer er valgt af befolkningen og ad den vej har vi så fået hvad vi fortjener.

  Skal dette ændres, så skal befolkningen nok stemme på kandidater med helt andre livsholdninger end dem, der har udgjort skiftende flertal.

  Første punkt for sådanne kandidater kunne være at have det som mærkesag, at Danmark så langt som det er lovligt muligt totalt standser indvandring fra arabiske lande, indtil de allerede modtagne indvandrere måtte have vist, at de til fulde har integreret sig og aktivt bidrager til opretholdelsen af, hvad der er specielt ved at være dansker. ( med mindre et flertal af vælgere måtte ønske, at de danske systemer skal erstattes eller suppleres af arabiske systemer)

  Det behøver ikke at tælle med til eventuelle færdigheder at bruge det sociale system, for det henhører nok under forhold, der er totalt anerledes end i indvandrenes hjemlande, og derfor som noget spændende selvfølgelig skal prøves.

  SvarSlet
 3. ".. at Danmark så langt som det er lovligt muligt totalt standser indvandring fra arabiske lande.."

  Ifølge FN og måske Grundloven må man ikke diskriminere ud fra nationalitet, men alligevel gør man det IMOD DANSKERE FOR ANDRE NATIONALITETER og udlændinge.

  Men der er intet i vejen for at udvise muslimer, tyrkere, arabere osv. EFTER at grundlaget for beskyttelses asyl er forsvundet.

  Men det sker ALDRIG. Heller ikke i bytte for nye flygtninge / indvandrere, så tallet af dem i Danmark ikke bare stiger og stiger og stiger dag for dag og år for år.

  Og folkeafstemning om forholdet vil ingen politikere have, heller ikke om alle mulige andre forhold som f.eks. frihed til selv at vælge sin (fagforening) eller anden grundlovssikret ret f.eks. afvisning af den daglig FN og EU tvang og overgreb mod almindelige danskere uden at vi er spurgt om lov.

  SvarSlet
 4. anti...

  Danmark har en lov om fri organisation ret...

  Men det har de dumme 3F ikke opdaget de render rundt og overfalder hvor de kan i håb om at de kan bibeholde den medlems flugt til alternative fagforbund. De kalder dem gule og nedgøre dem og hele tiden pointere at de var dem som opfandt den dybe tallerken.

  SvarSlet
 5. hans

  ja vi har en sløv befolkning og det kan vi takke regeringen for da de har babysittet i så mange år og bare prøve at løse problemerne med love som svare til at stikke hovedet i jorden.

  Vi skal have standset den strøm af ubegavede og dovne mennesker som Le Pen pointere i Frankrig.

  Vi har set statestikken omkring det at ekstrem mange indvandre er på førtids pension og kommer først i køen i den ordning.

  NU håber jeg og tror at danskere er mere intelligente til ikke at vælge arabiske modeller men det kræver jo at vi ikke har idioter på borgen som af rent falde på halen laver regler for at der kan være sharia i udvalgte områder som vi har set i England.

  Efterhånden føler jeg at jeg skal være integreret i mit eget land og ikke de andre.

  SvarSlet