onsdag den 15. februar 2012

Vitser

Søren ville gerne have sex med en af de unge piger på hans arbejde, men hun havde desværre allerede en kæreste.
“Jeg giver dig 1000 kr, hvis bare jeg får lov til at have sex med dig”, sagde han, men hun svarede nej. Søren prøvede igen, “Jeg er hurtig, jeg smider pengene på gulvet, du bukker dig ned, og jeg er færdig når du har samlet dem op”. Hun ringede til kæresten og fortalte ham hele historien. Kæresten sagde, “Bed ham om 2000 kr, og saml dem op så hurtigt, at han end ikke når at komme ud af sine bukser”. Hun gjorde, som kæresten havde foreslået, og Søren accepterede tilbudet med de 2000 kr. Efter 45 minutter ringede han til hende og spurgte, hvad skete der:? Hun svarede: “DEN SATAN BETALTE MED MØNTER!”


Sherlock Holmes og Dr. Watson var på campingtur. Da de havde lagt sig for at sove, sagde Holmes: "Watson, kig op og fortæl mig hvad du ser".

Watson svarede, "Jeg ser millioner og atter millioner af stjerner".

Holmes: "Og hvad siger det dig, min kære Watson?"

Watson: "Astronomisk set fortæller det mig, at der findes millioner af galakser og potentielt milliarder af planeter. Teologisk siger det mig at Gud er stor og at vi er små og ubetydelige. Meteorologisk fortæller det mig, at vi vil få en smuk dag i morgen. Men hvad med dig selv Holmes, hvad siger det dig?"

Holmes: "At der er nogen der har stjålet vores telt!"


2 kommentarer: