lørdag den 4. februar 2012

Etnisk udrensning i Vollsmose

9 ud af 10 indbrud er rettet mod danskere i Vollsmose og bakkes op af politiet som har haft 188 indbrud hvor stort set alle var etniske danskere.


Lokal politiet:

Hos lokalpolitiet i Vollsmose bekræfter, souschef og vicepolitikommissær Bjarne Puggaard, at der er en voldsomstigning i antallet af indbrud i området. Hvorvidt det især er etniske danskere, der er ofre for de mange indbrud har han dog ingen kommentarer til..

Perkernes egne ord

- Flere af de unge kriminelle siger direkte, at de vil have Vollsmose for sig selv. Sidste år var der fx en dansk familie, der anmeldte mange hændelser, med det resultat at familien lejlighed blev ugentlig raseret indtil familien til sidst opgav og flyttede ud af området. Derudover har mange af de her indbrud mere karakter af egentlig hærværk, og det virker derfor som om, der foregår en slags hævntogt.

 

6 kommentarer:

 1. UMULIGT ... DÉN slags kunne aldrig finde sted i Danmark - NOT :0/

  SvarSlet
 2. Tving Margrethe Vestager til at bo i Vollsmose

  SvarSlet
 3. kennytime

  Det var også min tanke for de kære mennesker i pulemosen er da de mest fredelige som findes.

  karsten-m72

  ja absolut en godt ide

  SvarSlet
 4. Pestager er datter til en præst som kommer fra Ølgod(nord for Varde).Han hører til de radigale som er rejst over til borgen,for at hjælpe,fordi en radigal skulle skide et barn..

  SvarSlet
 5. Ja, de etniske områder i Danmark, er godt på vej til at ende (som vi iøvrigt ser det i andre lande) - som paralelsamfund, med egne love - på alle områder!

  Men danskerne er ikke vågnet op endnu, og har stemt en socialistisk regering ind med alt hvad det medfører!

  Hilsen Polle

  SvarSlet
 6. Puh ha, står det stadig så skidt til der... Jeg er ikke altid liiige god til at følge nyhederne i DK, så vidste ikke, mosen ligger uændret hen.

  SvarSlet