onsdag den 21. december 2011

Hvad har blog.tv2.dk været for mig?

Inspiration og bloggere som i den grad har gjort mit væsen bedre og mere moderat i skrift og tone. Man siger at man ikke kan lære en gammel hund nye kunstner men det er løgn for det er bare at være åben overfor andres meninger og logik som kan forme en til et bedre menneske.
Det lyder måske højtravende men det er faktisk det som jeg har lært her på bloggen. Meninger og holdninger for mit vedkommende er skiftet i en mere positiv retning end da jeg startede i 2006. Man kan holde fast i sine holdninger men hvad betyder det når de er forkerte?
Jeg er faktisk ked af at bloggen slutter nu hvor der ikke er en så genialt alternativ. Det har og er udskældt - men jeg har altid været positiv at det er småting i forhold til andre ting i livet.
Jeg har bandet og svovlet mod tv2 både i raseri og i humor og ironi men fakta er at alternativet ikke eksistere.
Jeg drømmer om at lave et koncept som blog.tv2 men drømme er ikke altid mulig at realisere alene da hele konceptet kræver et team som brænder for konceptet. Men drømme er gratis indtil de føres ud i livet.
Bloggen har for mig været grafisk inspiration, bloggere som med deres logik har fundet fejl, jeg har moret mig over jens bor's tegninger og andres tiltag ud i at udstille problemstillinger på deres egen grafiske måde. Jeg har knebet en tåre når jeg har skrevet om dyrs vilkår når mennesker bruger dem selvisk.
#Href. dyrs vilkår

En del af det jeg har lavet grafisk har været inspiration eller påvirkning af min gang her på bloggen som:

paraplyen flash animation


Arbejde i paint

Paint0

Paint1

Paint2
I skal endelig ikke tro at jeg lever og ånder for bloggen men et vadeskift giver altid en masse udfordringer før man har fundet sin plads igen. Min plads var med det samme da jeg kom blog.tv2 og straks fandt jeg min plads i hirakiet hvor man skulle kæmpe om læserne imens jeg passede mine admin job i tv2 spil - jeg måtte erfare at ens retorik på bloggen også havde effekt som admin og måtte nedtone.
Nu må vi så erfare at Certus Games har afsluttet deres samarbejde med tv2 som gør at flere spil for eftertiden ikke vil være at finde på tv2 men på Certus games hvor man så kan overføre hele sin profil dertil som igen betyder at man ikke kan spille turneringer på tv2. Jeg er i vilrede hvad jeg skal og ikke skal men det har jeg 3 mdr. til at beslutte.
Da Certus Games gjorde sit indtog på tv2 så betød det en helt ny brugerflade som for mange var noget være rod - iøvrigt også min mening, sjovt nok så var nogle spil ikke berørt af den nye brugerflade.
Utilfredheden var stor hos brugerne som mente det var noget lort der var lavet, som at før havde man som admin overblik over chatten og bordet man lige var inde på men efter det nye design så var alting omvendt og upraktisk. Min mening....
Jeg spåede Certus Games en hurtig død her og jeg fik så ret selvom jeg ikke kan bruge det til noget.
Men selvom bloggen har været en pain in the ass så har jeg altid fundet en mulighed for at rette til og omgå de problemer der har været.
Om vi nogensinde finder et sådan koncept igen ved jeg ikke men på trods af de problemer der har været så har det været et fedt sted at blogge.-
Bloggere fra tv2 er begyndt at sprede sig og overblikket mistes vi har ikke et samlingspunkt mere men spredes ud på de muligheder som man bedst kan bruge. Når man bliver ældre hænger man fast i konstanterne og har svært ved ændringer - men som jeg læste et eller andet sted så er livet jo at en dør lukkes og en ny åbnes.

8 kommentarer:

 1. Kære Blogven Polysl.

  Ønsker dig en-

  Rigtig Glædelig Jul samt en Godt Nytår 2012

  mvh.
  frober

  SvarSlet
 2. polysl
  Jeg er enig i at TV2 blog var perfekt opbygget.
  Man havde så at sige helikopteroverblikket på Een side.

  Jeg søgte herind fordi et par af mine favoritter
  straks åbnede en blog, i starten var jeg ved at opgive på grund af den avancerede finindstilling af bloggen, men det gælder nok om at være stædig og afprøve alle muligheder.

  Indtil nu har jeg ikke været i kontakt med administrator, hvis der i det hele taget er nogen, det er det vigtigt for mig at der er frihed til at tage kontroversielle emner op,
  på TV2 blog fik man altid en på snuden når det gjalt islam og indvandring.

  SvarSlet
 3. Kære Polysl

  Du ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

  Mvh
  Candy1

  SvarSlet
 4. Ilm. god jul og godt nytår til alle...

  SvarSlet
 5. Glædelig Jul og Godt Nytår herfra

  SvarSlet
 6. Kære polysl
  Link Opdate:
  http://henrikg-73.blogspot.com/
  Med ønsket om, at dig og din nærmeste familie må få en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår ;0))
  Mvh
  Henrik

  SvarSlet
 7. Hej Henrik du er hermed på listen

  ilm god jul og nytår.

  SvarSlet
 8. link til liste

  http://www.sl-software.dk/tv2_bloggere/

  SvarSlet