mandag den 12. december 2011

14 år og kriminel ingen konsekvens

14 år og kriminel har fået nyt håb for at gå fri for straf nu at regeringen melder ud at de vil hæve den strafbare alder. Flere sager er sat på køl for de mener ikke at det kan betale sig at arbejde med sager som kan trækkes i langdrag og bare vente til den nye lov træder i kraft.

Loven er sådan at man kun kan dømmes ud fra den nyeste lov og ikke en lov som var gældende da kriminaliteten blev begået.

Det er en hån over over for dem som er ofre og deres familier. Igen får samfundet fingeren af kriminelle - det er så lige den detalje som man har glemt da man helt ukritisk og uden tanke hæver den strafbare alder.
Istedet for fængsel for voldtægt eller grov overfald og røveri så får de et ophold med et personale som taler i et pædagogisk sprog som de overhovedet ikke forstår eller bare er fuck'end ligeglad med.

De kan jo ikke holde dem for evigt på de luksus opholdsteder for unge kriminelle og de venter bare på at de kan trætte personalet så meget at de ikke gider arbejde med dem længere og erklære dem uden for pædagogisk rækkevidde.

Det som der er brug for er som i USA (Boot Camps) hvor de kan lære disciplin og at alt de gør har en konsekvens. Her skal man kæmpe for de ting som man normalt tager for givet. Her er kontant afregning med gruppe afstraffelse som resultere i gruppepres som måske kan få dem til at indse at en handling har konsekvens.

Det danske pædagogik kan overhovedet ikke håndtere den måde 2 og 3 g indvandre tænker på for de er hjernevasket til kun at stole på deres forældre og alle andre skal de ikke tro på. Danske børn opdrages fra da 1 men indvandre børn (drenge) opdrages først når de er 9 år og så er det i min optik for sent.
Men nu har vores lalleglade regering igen bevist at der ingen konsekvenser er at begå kriminelle handlinger bare man er 14 år.

2 kommentarer:

 1. Den er svær for på den ene side og så på den anden, men det er rigtigt at der er noget der er gældende og noget er i behandling eller i forslag ..... Jeg kan godt se hvad du mener - jeg selv var til de 15 år -

  SvarSlet
 2. En god morgen polysl.

  Vi vil formodentlig se at de 14 årige og specielt araberunger sendes i byen for at overbevise den danske befolkning om at den mellemøstlige kulturberigelse er fuldt ud accepteret af de Radigale, S, SF og EL i forening.

  Samtidigt vil etniske danske medløbere formodentlig følge i slipstrømmen på ovennævnte.

  Verdenen i dag er at 14 årige ikke mere kan betegnes som børn og lever ikke som børn i en alder af 14 år.

  mvh.
  frober

  SvarSlet