fredag den 2. december 2016

Samfund i krise

Jeg kan huske et samfund uden at det er nødvendigt at have vagter overalt - er folk blevet skrupskøre så man dropper dialogen og bare klasker løs.?

Syge medarbejdere hos bistands kontoret som siden hen hedder Borgerservice - jobcenter får vagter, flere kommuner følges ad eller har i tanker en lign. afværgelse af brutale overfald.

Gik i Gågaden i Odense Lørdag nat og fik et slag på skulderen og fik fat i armen og et par fingre og fik vredes personen ned. Andre kom til og hjalp med at få fjolset fikseret - politiet kom og det var en kending - hvorfor skal jeg føle mig utryg i min egen by? Jeg slap heldigt men tror at personen som angreb mig nok har et par brækkede fingre.

Jeg gik alene og nok af den grund jeg måske var et let bytte, men det er jeg så ikke for jeg er ligeglad - angriber nogen mig så kommer de til at fortryde det - men hvad bliver så resultatet?

Jo næste gang jeg møder de fjolser så er de over en igen og det er nok grunden til at mange ikke forsvare sig eller vil være med til en opstilling.

Hvorfor er politiet ikke synlig de steder som er brændpunkter som vi ser i Aalborg hvor politiet er i nærheden og dog synlig i bybilledet - men ikke i Odense...bare 4 til at dække området er rigeligt og gør at jeg ikke behøver at ty til vold. Vi kan ikke komme udenom at vold skaber vold - set politisk så er det den med de bedste kort som har føringen - Jeg har set knive så store at Dundie fra Australien godt kan gå hjem og skamme sig.

Hvad fanden sker der?

1 kommentar:

  1. Der sker det at samfundet er blevet mere voldeligt og at politiet er underbemandet!

    Samtidig er folk utrygge på grund af den store folkevandring fra Afrika og Mellemøsten med anderledes kulturer som følger med.

    Regeringen vil forsøge at uddanne nogle flere politifolk, for at forbedre situationen.

    SvarSlet