mandag den 17. oktober 2016

Asylium

Jeg ved ikke med jer men jeg har et specielt sted som jeg tager til en god varm dag i April, et sted med vand, klitter, lyng et åndehul som jeg åbenbart er ene om for jeg har ikke set et menneske der i de 15 år jeg er kommet der.

Jeg har min kat med som elsker stedet og tonser rundt og prøver at tæmme bølgerne som så gør at den hopper op i mit skød og bruger mig som dørmåtte - bæst...

Fiskestangen er ude og venter på bid, bålet er lagt hvis jeg fik bid, mega idyl og sidder bare og mediterer og lader op. En snog kryber langsom forbi mig i lyngen og kravler op på en sten for at få varmen. Ren idyl - hvad kan man forvente mere?

Ikke noget krav, præstation bare naturen i fuld flor, missen skal så lige prøve at undersøge bålet og får poterne svedet af - dumme bæst så kan den lære det. Hopper op for at blive trøstet og igen skal jeg være dørmåtte.

Mange mennesker har deres asyl deres eneste ene hvor de lader op - det kan være et bestemt sted i skoven eller andre steder i verden jeg har mit sted her i et smørhul af det bedste Danmark kan præsterer af natur.

Nogen har havet andre har andre steder - men jeg er sikker på vi alle har et specielt sted.

Mange har ikke opdaget sjælefreden som er et plaster for den travle hverdag, man køre på brænder ud - nyt job og cirklen forsætter i en uendelighed til man er færdig.

Livet er meget mere end arbejde, familie, venner, bekendte, der skal også være plads for egoet - det som finder sit eget sted at lade op.

2 kommentarer:

 1. Er flyttet så langt vestpå, at "byen" vi nu lever i, er holdt op med at eksistere for flere år tilbage. Her har vi fundet den fred, ro og idyl som vi søgte.
  Hovedstaden på heden blev for meget, der var konstant opgravede veje, ingen parkeringspladser, og alle de "fine" nye højhuse i stål, glas og beton, kastede kun skygge af sig - et rædselsfuldt og grimt miljø at leve og bo i - væk er mange af de smukke gamle huse, som jeg holdt så meget af.

  Kigger forbi bloggen en gang eller to i ugen, men der sker ikke så meget - slet ikke som dengang på TV2, hvor der var mange skærmkrigere og hvor bølgerne kunne nå store højder.
  Venligst J.pedersen78

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er mange af os der savner TV2 bloggen - efter min mening en af - måske den bedste der er lavet til at debattere på!

   Med hensyn til polysl indlæg, så tager jeg ud til mit sommerhus, som ligger lige ud til havet!

   Det er mit fristed fra en travl dag på nettet-he-he!

   Så er man væk fra byens travlhed og larm, og kan nyde den totale fred!

   Slet