søndag den 20. oktober 2013

Al-Shabab

Ja hvad kan man sige om dem?

De er syge i roden og jeg vil ikke engang sammenligne dem med aber for de har ikke engang den instilling om at nakke deres egne pga. bare at skabe ufred.
Man skal ikke forveksle dem med den arabiske fodbold klub selv om vi jo har set i England at der kan forekomme primitive handlinger ikke af nogen grund men bare et udefinerbar had til en anden eller andre.
Så her min mening om dem: de er primitive lorte sindsyge pisse syge i roden som nakker alle for en sindsyg ideologi om at splittelse giver sammenhold. Kan man være mere uintelligent?
En myre har mere rygrad end de bastarder.
Kunne jeg opfordre verdens sammenfundet til at nakke de møg hunde så gjorde jeg det og jeg skulle selv stå i forreste række og skyde de bastarder lige i fjæset så tænderne fløj rundt.
Og så har vi jo samfundet som prøver at forklare at det er pga. det og det for lige som om at retfærdiggøre deres handlinger - nej deres agenda er at undertrykke en befolkning uanset hvordan man vender den. Vi her i EU kan da være fukcend' ligeglad om de nakker hinanden for så er der en færre flygtning - Afrika er opgivet og man poster kun triliarder ind fordi de alle har en dårlig smag i munden men det var dengang og intet har forandret sig og vil heller ikke gøre det i de næste 50 år.-
Vi skal forsat have flæsket katastrofer ud i fjæset hvergang der er en pause i en eller anden film - samme agenda samme billede som er så kedesommelig som at læse biblen en Lørdag morgen.
Den type samfund er som en myre koloni ryger der en så kommer der en ny og al køre videre som før uden en krusning på overfladen.
Men alligevel poster man trilioner ud i det bundløse korupte samfund i håb om at stikker man hovedet i jorden så forsvinder problemerne.

3 kommentarer:

  1. Det indlæg burde hænge i de Radikales gruppeværelse

    SvarSlet
  2. ha ha karsten den var sgu god

    SvarSlet
  3. Mænd er som Lemmings, de burde styres af kvinder!

    SvarSlet