tirsdag den 1. januar 2013

Statsministerens nytårs tale

Har ikke fundet tid til ligegyldige ting som en løgnagtig statsminister, der er så mange andre fornuftige ting man kan foretage sig som sys siger: drik dig i hegnet - absolut et fornuftigt forslag og sjovt så længe det vare men realiteterne banker på bagefter - mon vi nogensinde får en statsminister som kan se det?

Vi er ikke til for statsministeren, men via valget dengang så har statsministeren et springbræt til EU i en eller anden funktion - så vi er bare nyttige lemmings.

Man laver kommune sammenlægninger og dermed udsulter udkants Danmark og flytter offentlige instanser ind i større kommuner og så finder man af mærkelige grunde ud af at man skal gøre noget for udkants Danmark fordi postkontorer,brugser,banker,skoler også lukkede dengang man fjernede hele eksistens grundlag for folk så ingen gider flytte derud.

Huse kan ikke belånes, de kan ikke sælges - de står bare og taber i værdi fordi de ikke bliver vedligeholdt.

Man har så den geniale ide at man afsætter en pulje til nedrivning af huse så spekulanter ikke bruger dem til at udleje til social tabere og fordi husene er en skændsel for byen. Det gik så godt at man beslutte ikke at forsætte den pulje.

Man rumler lidt i krogene om hvordan man kan tvangsforflytte læger til de butiks fattige områder og man har så prøvet et halvhjertet forsøg med at opkøbe læge praksises når den gamle læge gik på pension - men lige meget hjalp det. Ingen gider bo i et lorte område som er tømt for al aktivitet.

Man laver akut job løsninger for dem som falder ud af dagpenge systemet men problemet er at man sortere i ansøgninger på samme måde som før akut job - så det er i realiteten ikke en løsning for alle dem som ikke er faglært og må så til at spekulere på hvordan de kan begynde at sælge ud af bil og ejendom og om de kan komme ud af det uden at stå med en kæmpe gæld.

Man kan sige at dem som ikke kan finde et job på 2 år heller ikke kan finde det på 4 år - det har i og for sig en del sandhed men så må man så til at give nogle bedre løsninger for videre uddannelser for mange har jo hus,kone,børn og på su er det bare ikke muligt at få det til at gå op økonomisk.

Vi har et system som gør at flere som dovne Robert,Karina, Tanja bare kan gå og lalle rundt for penge som er tjent af folk som godt vil arbejde og når de så pga. regerings indgreb forringer forholdende for dem som gerne vil så pisser man på dem og siger de bare kan "spise mursten" for de har værdier for mere end 10.000 så her er ingen hjælp at hente. Det er først når de er gået personlig konkurs og sidder og slikker på en sten at man kan hjælpes.-

Vi har råd til at støtte Somalia med 100 Millioner samt at alle de fattige somaliere i Danmark har givet sin støtte på 60 mill. Vi går i krig hvor man mener man kan gøre en forskel - men man er ikke interesseret i at gøre en forskel på hjemmefronten for det er der ikke noget prestige i. Vi får soldater hjem som er blevet så sindssyge at de ikke kan fungere i et samfund men trækker sig ud i skove eller tager livet af sig selv fordi de indre traumer er så store at de ikke kan håndteres. Tillykke med det???

1 kommentar:

 1. I aften får Statsministeren lov at hælde vand ud af
  ørerne i mindst 20 minutter.
  Vi bliver garanteret bedt om at tage godt imod
  de nye tusinder af plattenslagere/asylansøgere
  Aldrig har jeg oplevet en så modbydelig, danskfjendsk regering.

  SvarSlet