lørdag den 19. januar 2013

Fattige dur ikke

Køb dig til ydelser som før var gratis er Danske bank nye spareøvelse som rammer de svageste som ikke kan bruge netbank eller har brug for bank personales hjælp - grænsen er at har du fra 750.000 så er det gratis og så får du både kaffe og kringle og en Chesterfield sofa at sidde i imens der vimses rundt for at holde rosset væk så adelen kan være uforstyrret.

Men nu har folket jo også støttet banker med bankpakker så de siger tak for kaffe og må luske om bag køen hvor pengeautomaten er for man har jo ikke tage højde for at tilgangen bliver større og opsat flere pengeautomater.

Skulle hævemaskinen snuppe dit kort så skal man i realiteten betale penge for at henvende sig til personalet for at få det igen - er det ikke økonomisk kidnapning?

Dem som lukrere på de nye banktiltag bliver alternative kort som Mastercard specielt nu hvor alm penge udtræk ved kassen ikke er muligt i danske bank - for man kan ikke bare mere komme fra gaden og få et gratis dankort og en konto.

Tendensen er at man ikke er interesseret i fattige kunder men kun dem som har store aktiver i banken.

Mon ikke de andre banker følger samme billede for de er ikke interesseret i at overtage fattige kunder fra danske bank.

Mon ideen ikke er at tvinge flere over til at bruge netbank hvor man stort set kan klare alle sine bankforretninger så man ikke forstyrre bank personalet - de skulle nødig gå ned af stress.

Var der ikke noget om at aftalen i sin tid var at det ikke måtte koste noget at få sin lønudbetaling i banken? Det er så datid men tænk hvis man gik tilbage til at få sin løn udbetalt i kontanter mon så ikke der kom en helt andet pip fra banker?

1 kommentar:

 1. Det gik godt da Danske Bank investerede i Irland
  der for en del år siden var Europas klondyke.

  Nu immigrerer folk fra Irland fordi gassen er gået af ballonen, jeg tror krisen først lige er begyndt.

  Det er påfaldende at den siddende røde regering hellere vil gå i krig i Mali og Algeriet end sørge for vores egne der må gå fra hus og hjem.

  Forbrugerrådet siger lige nu at man SKAL have en gratis lønkonto i banken, Danske Bank skyder sig selv i foden ved at opfinde nye gebyrer.

  SvarSlet