mandag den 23. juli 2012

3f i en fuck'en nøddeskal

Anonymous er uafhængig af hinanden og ikke en gruppe en sammenslutning men løsgængere som selv køre aktuelle sager som de mener er værd at forfølge som 3F som blokere for Vejlegaarden på 4 mdr.

Skov er i store vendinger ude og fordømme Annonymous vedvarende forsøg på at lukke ned for 3F hjemmeside og det ser ud til at det køre ret effektivt.

Der er lige et par huller de skal lukke men det kommer nok i løbet af ugen.

Anonymous har meddelt at så længe 3F køre deres blokade af Vejlegaarden så længe vil 3F hjemmeside være nede - håber de står ved deres ord.

Skov raser over Anonymous og siger de er nogle hætteklædte - hvor ved han det fra?

Hans rablerier omfatter også Saxobank som han påstår financierer Anonymous...

ja 3F er virkelig ude og skide og Skov bruger heller ikke lovlige metoder da han har fået forbud mod at betræde Vejlegaardens matrikel men det skider den skid på for han skal fanme vise Danmark at han er den største skid i Danmark med at forhindre skraldemænd indenfor matriklen at hente affald.

Absolut en ulovlig handling og så hyler idioten op om Anonymous - vorherre til hest dummere menneske findes vist ikke i det danske land...

Nu er det her indlæg ikke omkring en dårligere overenskomst men om retten til frit at vælge fagforbund for vi har kun påstande omkring det emne fra 3F.

Vi har organisations frihed i Danmark og dog ikke for når et fagforbund mener de giver en dårligere overenskomst så har de lov til at blokere og chikanere alt det de har lyst til uden at nogen kan gøre noget.

3F som andre beton kommunistiske fagforbund med deres røde lort 1 maj hvor unge brækker sig i græsset og høre ikke en skid på den gang lort der lukkes ud så er de i bund og grund bange for faneflugten. De mister i større grad medlemmer og så må man ud og bruge mafia metoder for at fastholde deres medlemmer.

Det mest sjove er at 3F faktisk forsøger at lukke butikken Vejlegaarden men som konflikten eskalere så får Vejlegaarden meget publicity og fint med det og 3F får negativ publicity - så 3F hvornår finder i ud af i har skudt jer i foden - fjolser?

Keep Up The Good Works Anonynous

3 kommentarer:

 1. polysl
  som jeg skriver på min blog, dur det ikke
  at man bruger ulovlige metoder mod 3F

  jeg er sikker på vi kommer dem til livs ved hele tiden at skyde deres gammelkommunistiske holdninger ned,
  Jeg synes 3F, der ligger lige bagved Vejlegårdens havehæk skal sørge for at få de latterlige blokadevagter i arbejde

  Jeg ser lige på Jyllands Posten at Præsident Hollande i Frankrig foreslår en skatteprocent på 75 for de højtlønnede, hvilket får kloge hoveder til at flygte ud af landet, og firmaer flytter deres hovedkvarter til London eller andre steder
  hvor man stadig har lov til at tjene penge.

  SvarSlet
 2. skide godt indlæg Polysl
  Så længe et hacker angreb sker i den gode sags tjeneste,støtter jeg det 100 %
  lad os se hvordan de reagere hos 3f, når man smide 3 tons slagteri affald,foran deres betonparti bygning,samt et par HTS gucci tasker..
  ...
  tro jeg vil lægge vej forbi,og spise en omgang blokadeflæsk og betonsovs hos Amin Skov..
  og så skal man vel også vise sin bare røv imod,Poul Erik Skov Christensen belejrings tropper..hold øje med døre og vinduer,da nogle ville stjæle vores server og pc grej.*LOL*tror Poul Erik Skov Christensen at hacker ville begår indbrud,rent fysisk for at hente pc grej?? Ha Ha Ha,den mand har sgu lort o roen:)
  //Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. julemanden19

   Ja skov er da total paraoid og jeg vil helt sikkert støtte vejlegaarden med flere besøg og samtidigt give fingeren til blokade vagterne.

   Skov er helt ude i hampen ved at påstå at hackere vil bryde ind for det er ikke nødvendigt fysisk at få adgang til deres servere men via masser af gratis

   Slet