onsdag den 20. juni 2012

Lemp våbenloven

Hvor er folks retssikkerhed når de ikke må forsvare sig i sit hjem uden at det kan dokumenteres at man er offer?

Og hvordan gør man det?

Dokumentationen kunne være der hvis der er flere i husstanden som overfaldes men hvad hvis man er enlig?

Politiet siger jo at man skal ringe til dem og observere så man har et godt signalment men det er fandme svært hvis man gokkes ned og bare prøver at forstå hvad i helvede der lige skete.

Jeg kan godt se relevansen i at man ikke må have et ladt våben da det både uden omtanke kan bruges af både offer og gerningsmand og andre som kommer i husstanden men i en overfalds situation ville det være rart at kunne forsvare sig og fornøden skyde personen i benet eller armen hvis man føler sig truet på livet.

Selvfølgelig kan man stille en masse scenarioer op som siger ja men du når jo ikke til våbnet inden du er gokket ned - måske ikke.

Så det politiet reelt siger at man bare skal lade sig bestjæle og bare observere og sige på "gensyn"

Der er masser eksempler på nettet hvor danskere op til flere gange er blevet offer for voldelige indbrudstyve og min helt er guldsmeden som kunne forsvare sig fordi han var træt af at blive røvet. Men det må man jo ikke i dagens Danmark og så skal man jo igennem hele rets systemet bare fordi man ikke vil finde sig i flere røverier.

Flere siger at med vores våbenlov ikke har ret mange episoder:...

Faktisk er det forkert for i forhold til vores befolknings antal så er der flere skud episoder end i Usa Chicago.

Som jeg så våbenloven så skulle alle med våben tilladelse have lov til et skudklar våben i et våbenskab og med en nøgle på sig så kunne man hurtigt fået jaget bastarden på flugt enten ved at skyde i luften eller lige i foden...tro mig har selv prøvet at få en kugle 7.65 i foden så render man fandme ikke ret hurtigt.

Banker, kiosker, dagligvarer butikker, tankstationer har i større grad ikke mange penge liggende pga. gulvbokse o.l. hvor så private må stå for. Kriminaliteten flytter sig hele tiden i takt med at man sikre sig mere og mere.

Den nye lov om at alle gulplade biler skal skilte med firmanavn eller logo gør det jo nemmere for kriminelle at spotte og overfalde de biler som fragter dyre varer fra A til B. Forslaget er jo hjernedødt udtænkt af akademikere som ikke har noget som helst føling med samfundet.

Men uanset lov så vil jeg plædere for utilregnelig i gerningsøjeblikket når jeg kommer til at skyde en indbrudstyv i hovedet - kender jeg systemet så vil gerningsmand hvis han ikke kreperede komme ud før mig og ansættes hos Claus Mayer.

3 kommentarer:

  1. Et 3/4" vandrør på 50centimeters længde er ikke
    ulovlig at have hængende i en snor ved sengen

    SvarSlet
  2. Nej og ej heller en tung ildgader af massiv messing. Holder man på spidsdelen og ikke håndtaget vil håndtaget med en vægt på måske 3/4 kilo sikkert kunne brække et ben.

    SvarSlet