fredag den 24. maj 2013

Mon Miljø svinene igen har været på spil i Fælledparken og smidt en masse affald? sidste år tog det 15 mand en uge at få det fjernet

Godt gået så mangler i lige resten af Danmark.

Så svært kan det da ikke være?

Hvad med at smide askebægeret ud af vinduet når i køre bil så alle på scooter kan tælle hvor dygtige i har været.?

Kendte jeg bare en brøkdel af dem som er miljøsvin så ville jeg omdirigere skraldevogne til deres matrikel og læsse stinkende griseaffald af på grunden. Det ville være min største fornøjelse at ringe til vedkommende og annoncere at deres grund nu officielt er udråbt til losseplads for særligt farligt affald.

Jeg må ærlig indrømme jeg vidste ikke at der var så mange arbejd dygtige handikappede i fællesparken som ikke kan gå hen til en skraldespand eller samle deres affald i en pose og stille ved skraldespanden. Men sidste års svineri må jo tale for sig selv.

Men tiltroen til den handikappede miljøsvin bliver nok det samme når der er gjort op og man får skovlet bræk og affald op i poser og gamle udtjente grill som man ligeså godt kan lade blive stående så er man jo som handikappede miljøsvin ikke nød til at aflevere den i genbrug.

Ville det ikke være lige så aktuelt at få ryddet op i politikken som der blævres om 1 maj som at tale for en ren park vi alle skal færdes i og ikke skal bruge millioner på at gøre ren efter en 1.maj om emner som ikke er aktuelle og hvor den lilla ble er udskiftet med et jakkesæt og hvor man i tankerne stadig kan blive opildnet men det falder til jorden når man dapper hjem mæt og fuld efter en papir event i Fællesparken og låser sig ind på parcellen.

Miljø????

Det er da kun når man sortere sit affald i pap og papir og køkkenaffald - resten må kommunen tage sig af for det er jo det man betaler skat til - ik? Men nu må der være nogle som overhovedet ikke har tænkt den tanke at de jo selv gør kommune udgifterne større og at der er brug for flere til at klare de handikappedes miljø svineri.

Selvsamme mennesker hyler over at man til stadighed ansætter i det offentlige - hvorfor mon?

2 kommentarer:

 1. Ku' det tænkes,
  at det er indre Røde Svinehund
  (med laveste fællesnævner),
  som har lukket sit årlige lort ud mod klassefjenden,
  på sit rituelle rødgrønne (brune) vredes trip ?

  SvarSlet
 2. Det har da intet med politik at gøre at være harm over svineriet fra folk som mener at det må da være de andres problemer.

  SvarSlet