mandag den 12. november 2012

Min redningsplan for SAS

Ethvert firmas største udgift er lønninger og at SAS vil have medarbejdere til at gå først 20 og så 15% ned i løn er simpelthen for lidt.

Hvorfor ikke arbejde gratis for det er jo til et godt formål for Danmark har jo aktier i SAS og de må og skal bevares så man laver en redningsplan med garanti lån. Jamen så er jeg jo aktionær som dansker men jeg er så ikke lige blevet spurgt - men den klare Corydon jo som finans medister - bare læn jeg tilbage danskere for jeg skal nok klare skærene.- I har jo givet mig en blanco check.

Med så mange medarbejdere så kunne de snarest indhente underskuddet og måske opnå et lille overskud.

Men problemet er jo at medarbejdere også har forpligtelser på lige fod med at SAS har forpligtigelser og kreditorer er ulve som går helt til benet hvis de ikke får en luns her og der.

Som jeg ser fremtiden så ville lavpris selskaber være dem som giver SAS dødsstødet for de er en konkurrent og hvorfor ikke lige presse dem lidt?

SAS sælger fra og fyre medarbejdere så det betyder ingen indtægt men penge til det store hul  og hvis lavpris selskaberne går sammen om en strategi om at presse SAS så ryger de på røven uanset hvilke kort sigtede planer de har for selskabet. SAS kan ikke konkurrere for øjeblikket for de har ikke råd.

Det eneste joker kort er at de har tillid til at deres medarbejdere vil undvære en halv månedsløn - tror jeg ikke så dum er ingen medarbejder. De fik håndslag på at der ikke vil komme flere reduktioner af lønnen men det har de så lige glemt.

SAS smid håndklædet - i har ikke en chance.

1 kommentar:

  1. Hvis SAS sløjfer fagforeningerne og tilbyder alverdens asyl arabere at arbejde 70 timer eller mere pr. uge og til 30 kr. i timen eller mindre, som i araberne egne imperialistiske og racistiske hallalbumsbutikker, så skulle den ged vist være barberet væk, som påstår, at systematisk araberprofitindvandring ikke er fedt og redder alle invaderede fra arbejdsløshed og fattigdom, og at alle modstandere af organiseret arabisk asylmisbrugs arrangeret kædeinvasion bare er misundelige racister og misundelige fagforeningspamper rødgardister ? I hvert fald bør SAS nok ikke stilles ringere end muslimernes egne udspekulerede asylprofit butikker mht. til at aflønne efter oldarabermuslimsk menneskerettighedsfriheds(u)skik på vore breddegrader ?

    SvarSlet